Vacature Retail Support Consultant

Omschrijving

Heb jij je roots in de retail? Heb je daar een rol met verantwoordelijkheid gehad, maar wil je nu graag de switch maken naar IT? Dan help jij straks misschien onze retailklanten om met onze software hun bedrijfsvoering te verbeteren. Vanuit ons kantoor in Leusden zorg jij dat onze klanten fijn werken met onze applicatie en onze klanttevredenheid hoog blijft.

 

Wat ga je doen als Retail Support Consultant 

Jij gaat aan de slag met ons bekendste product: PersoneelsManagementTool (PMT). Deze tool is voor onze klanten onmisbaar in hun bedrijfsvoering. Dat maakt jouw functie direct ook essentieel: jij biedt ondersteuning. Door jouw advies en ondersteuning maakt de klant met plezier gebruik van onze software.

Dat doe je door:

 • Het regelen van applicatiebeheer van een of meerdere klantomgevingen;
 • Het voorkomen van tickets met een gemeenschappelijke achtergrond;
 • Je leidt (interne) projecten zoals documentatie en opzet van trainingen;
 • Je gaat samenwerken met sales - zij werven de klant, jij zorgt voor uitleg van de inhoud;
 • Je voert ook support werkzaamheden uit, waardoor je veel leert over de klantwens en applicatie. 

Je werkt daarbij nauw samen met de applicatiebeheerder. Jouw begrip van de klant en je werkzaamheden zorgen ervoor dat klanten jou weten te vinden als eerste aanspreekpunt. En jij zorgt dat zij het maximale uit het pakket weten te halen. 

 

Wie wij zijn: Retail Solutions 

Een Leusdens bedrijf met oorsprong en achtergrond in de retail. Een software oplossing die op de werkvloer geboren is uit noodzaak. Jarenlange ervaring in de retail maakt ons pakket onderscheidend en zorgt dat wij echt aansluiting hebben met onze klanten. Geen loze praatjes, maar resultaat. Dat doen wij op een transparante, no-nonsense wijze. Dat dragen onze mensen uit: succesvol, want de grootste retailers zoals Jumbo, Albert Heijn, Coop, Vomar, Hoogvliet, Ranzijn, Intratuin en Kiko Milano werken met onze oplossingen voor personeelsplanning. Ons nieuwe kantoor  - naast de supermarkt waar het allemaal begon – verbindt ons nog dagelijks met de markt. In een klein dynamisch team werken we hard en vol ambitie aan groei. Daar staat nog een leeg state-of-the-art sta-bureau voor jou vrij! (zitten mag ook).

Vereisten

Wat wij van jou als Retail Support Consultant verwachten

Als zo’n informeel bedrijf met korte lijnen je aanspreekt en je daar je ambities wel in kwijt kan, zouden wij graag van jou zien:

 • Je werkt of denkt op HBO-niveau, bent analytisch, cijfermatig onderlegd en werkt gedisciplineerd;
 • Je bent klantgericht, kan goed luisteren en jezelf goed (mondeling en schriftelijk) uitdrukken;
 • Je bent vaardig in de Engelse taal - wij werken namelijk ook met Engelstalige programmeurs;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met dienstverlening en interesse in softwarematige bedrijfsoplossingen;
 • Je hebt bij voorkeur in een supermarkt gewerkt en helemaal mooi is het als je ervaring met PMT hebt.

Daarnaast vinden we het fijn als jij graag aan jouw persoonlijke ontwikkeling werkt. Jouw ontwikkeling draagt namelijk bij aan de ontwikkeling van ons bedrijf. Wij zien jouw rol als een ontwikkelrol; want deze functie, die bij ons intern Junior Application Engineer heet, is een mooie opstap naar de rol van Application Engineer. Je leert zo eerst het product door en door kennen en begrijpt onze klanten. Heb je dat onder de knie? Dan ben je zo ambitieus dat je de werkzaamheden van de Application Engineer beetje bij beetje gaat overpakken. De Application Engineer zorgt voor volledige implementaties, beheer, advies en training hoe klanten het meeste uit hun systeem halen. Zo heb je een groei- en ontwikkelpad om je in te ontplooien.

 

Wat wij jou als Retail Support Consultant bieden 

Sta je al te popelen om bij ons te solliciteren? Mooi. Eerst nog even de arbeidsvoorwaarden die je bij ons kan verwachten:

 • Persoonlijke ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden;
 • Collega’s met grenzeloze ambitie;
 • Een marktconform salaris volgens ICK CAO (schaal 1800 - 2800 afhankelijk van ervaring en opleiding);
 • Een nieuw kantoor in winkelcentrum Leusden met elke dag gratis verse lunch en gratis parkeermogelijkheden; 
 • 25 vakantiedagen.

Enthousiast? We maken graag kennis met je en wie weet programmeren we jouw telefoonnummer binnenkort op die sneltoets. Stuur ons dan zo snel mogelijk jouw CV en motivatie. Nog inhoudelijke vragen over de vacature? Onze recruiter beantwoordt met plezier je vragen. Bel of WhatsApp 06 - 11 62 87 34.