Vacature Coördinator Customer Services (minimaal 36 uur en 5 dagen per week)

 • Leusden, Nederland

Vacature Coördinator Customer Services (minimaal 36 uur en 5 dagen per week)

Omschrijving

Heb jij je roots in de retail en heb je affiniteit met IT? Dan help jij straks misschien onze retailklanten om met onze software hun bedrijfsvoering te verbeteren. Vanuit ons kantoor in Leusden (en zolang de Corona-beperkingen gelden vanuit huis) zorg jij dat onze afdeling Customer Services vlekkeloos draait, onze klanten fijn werken met onze applicatie en onze klanttevredenheid hoog blijft.


Wat ga je doen als Coördinator Customer Services?

Jij gaat aan de slag met ons bekendste product: PersoneelsManagementTool (PMT). Deze tool is voor onze klanten onmisbaar in hun bedrijfsvoering. De afdeling Customer Services is hierin essentieel; het team biedt ondersteuning, waardoor de klant met plezier gebruik maakt van onze software. 

Als Coördinator bewaak je de processen van de afdeling Customer Services. Je informeert, adviseert en ondersteunt nieuwe en bestaande (eind)gebruikers over het gebruik van PMT om de bedrijfsvoering te verbeteren. Daarnaast coach je de medewerkers en zorg je ervoor dat de afdeling Customer Services volgens werkvoorschriften, planning en kwaliteitsnormen functioneert.  

Deze functie heeft het kenmerk van een meewerkend voorman. De verhouding tussen leidinggeven en meewerken ligt op ca. 10/90.


In hoofdlijnen heb je de volgende taken:

 • Je voert 1e en 2e lijns werkzaamheden uit.
 • Je plant en organiseert de implementatieactiviteiten voor nieuwe en bestaande klanten en configureert de klantomgeving. Tevens doe je aanbevelingen over het effectiever of efficiënter gebruik van PMT en draag je zorg voor alle administratieve zaken, inclusief debiteurenbewaking.
 • Je bent het aanspreekpunt voor de applicatiebeheerder (van de klant) van PMT. Je informeert en adviseert de klant over applicatiemogelijkheden en je draagt bij aan gebruikersdocumentatie.
 • Je stelt (interne) projecten op voor klein- en middelgrote klanten, je leidt ze en evalueert ze.
 • Je coördineert het team Customer Services. Je waarborgt de teamverantwoordelijkheid op kwantiteit, kwaliteit en uitvoering op basis van de afgesproken werkprocessen en KPI's. Je voert voortgangsgesprekken en adviseert in beoordelingsconsequenties. 
 • Je draagt zorg voor het behalen van de doelstellingen voor de afdeling Customer Services.


Wie wij zijn: Retail Solutions

Geboren en getogen in de retail, dat is Retail Solutions. Vanuit eigen ervaringen op de werkvloer hebben we onze software voor workforce management ontwikkeld. Omdat we met onze poten in de klei staan, vinden we echte aansluiting bij ondernemingen in de retail. Geen praatjes, wel resultaat. In een dynamisch team van 20+ medewerkers werken we vol ambitie aan groei. Dat doen we op een transparante en no-nonsense wijze. En daarmee boeken we succes bij de grootste retailers, zoals Jumbo, Albert Heijn, Coop, Hoogvliet, Vomar, Jan Linders, Ranzijn en Intratuin. Ons kantoor bevindt zich naast de supermarkt waar het allemaal begon. Zo zijn en blijven we dagelijks verbonden met de werkvloer en dat zien onze klanten terug in onze software!

Vereisten

Wat wij van jou als Coördinator Customer Services verwachten

Als zo’n informeel bedrijf met korte lijnen je aanspreekt en je daar je ambities wel in kwijt kunt, dan zouden wij graag van jou het volgende zien:

 • Je werkt en denkt op HBO-niveau, bent analytisch, cijfermatig onderlegd en werkt gedisciplineerd;
 • Je bent klantgericht, kunt goed luisteren en jezelf goed (mondeling en schriftelijk) uitdrukken;
 • Je bent vaardig in de Engelse taal - wij werken namelijk ook met Engelstalige programmeurs;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met dienstverlening en interesse in softwarematige bedrijfsoplossingen;
 • Je hebt bij voorkeur in een supermarkt of elders in de retail gewerkt en helemaal mooi is het als je ervaring met PMT hebt.
 • Een technische inslag is een pré, maar niet noodzakelijk.
 • Het betreft een fulltime dienstverband, je bent minimaal 36 uur en 5 dagen beschikbaar.

Daarnaast vinden we het fijn als jij graag aan jouw persoonlijke ontwikkeling werkt. Jouw ontwikkeling draagt namelijk bij aan de ontwikkeling van ons bedrijf. Wij zien jou graag groeien: een volgende ontwikkelstap kan bijvoorbeeld Consultant zijn waarbij je veel klanten bezoekt, of Developer. Meerdere collega's gingen jou voor in deze rol en ontwikkelden zich naar een volgende functie! Je leert in de rol van Coördinator Customer Services het product door en door kennen en begrijpt onze klanten. We horen graag waar jouw ambities liggen. Zo heb je een groei- en ontwikkelpad om je eventueel verder in te ontplooien.

 

Wat wij jou als Coördinator Customer Services bieden 

Sta je al te popelen om bij ons te solliciteren? Mooi. Eerst nog even de arbeidsvoorwaarden die je bij ons kunt verwachten:

 • Persoonlijke ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden;
 • Leuke collega’s met grenzeloze ambitie;
 • Een marktconform salaris volgens ICK CAO (afhankelijk van ervaring en opleiding);
 • Een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. een premievrij pensioen, thuiswerkvergoeding en internetvergoeding.
 • Een nieuw kantoor in winkelcentrum Leusden met elke dag gratis verse lunch en gratis parkeermogelijkheden (helaas werken voorlopig natuurlijk nog even vanuit huis vanwege Corona).

Enthousiast? We maken graag kennis met je en wie weet programmeren we jouw telefoonnummer binnenkort op de sneltoets!

Stuur ons zo snel mogelijk jouw CV en motivatie. Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met onze afdeling HR, telefonisch of via WhatsApp 06 - 46 37 70 86.