Full stack developer retail software

 • Leusden, Nederland

Full stack developer retail software

Omschrijving

Als Full Stack Developer ben je allang geen klein schakeltje in de grote molen meer. Jij weet dat je het verschil kunt maken. Ziet feilloos hoe software beter kan, intuïtiever, cleaner, gebruiksvriendelijker. Je wil zelf ontwerpen, ontwikkelen, programmeren, continu blijven verbeteren. Welkom bij Retail Solutions. Samen met een klein en dynamisch team werk je om onze personeelsplanningsoftware voor supermarkten naar een nog hoger niveau te tillen. Klein publiek? Niet echt. Ruim honderdduizend mensen openen elke dag jouw app.


Wat doe jij als Full Stack Developer?
Jij ontwerpt en bouwt webapplicaties als geen ander. Niet alleen een mooi frame, maar ook de looks zitten strak in elkaar. Wat jij doet? Simpel. Jij vertaalt een goed idee naar software die werkt. Daarbij zorg je voor goede kwaliteit van de code, leesbaarheid, gebruiksvriendelijkheid (UX/UI), veiligheid en performance. Je programmeert, test en implementeert nieuwe features op ons pakket PMT en zorgt dat het design, de front-end en back-end, het besturingsysteem en de server naadloos op elkaar aansluiten en samenwerken. Is er een probleem? Jij fixt het, test en houdt bij wat je verandert. Natuurlijk help je je collega’s ook met advies over die nieuwste techniek waar jij graag mee werkt, of werk je samen om een uitdaging te tackelen. 


De software
Je werkt samen met je collega developers, functioneel ontwerpers en andere specialisten 
in Leusden aan PMT, de personeelsmanagement tool van Retail Solutions. Roosters inzien, verlof aanvragen, beschikbaarheid aangeven; ruim honderdduizend supermarktmedewerkers gebruiken jouw software dagelijks. De REST server van PMT is nu in ontwikkeling. Jij ontwerpt en programmeert op het bestaande software architectuurplatform Symfony en bent de schakel tussen verschillende disciplines van front-end tot back-end. 


What’s in it for you als Full stack Developer? 
Leuk natuurlijk, die vrijheid om zelf te ontwerpen, programmeren en met zulke leuke collega’s op zo’n toplocatie vlakbij Amersfoort te zitten, maar daar doe je het natuurlijk niet voor. Snappen we. Daarom strooien we met wat leuke cadeautjes om jou te lokken. Wel zo fair :-) 

 • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden (studeren op kosten van de zaak!)
 • Collega’s met humor en grenzeloze ambitie (net als jij natuurlijk)
 • Een goed salaris van € 3500 -  € 4500 p.m. (schaal afhankelijk van ervaring en opleiding)
 • Pensioenopbouw en reiskostenvergoeding
 • Een nieuw kantoor in winkelcentrum Leusden met fijne (sta, hang en zit-) werkplekken, elke dag verse lunch en gratis parkeermogelijkheden
 • Een werkweek van 32-40 uur
 • 25 vakantiedagen

Denk je dat we matchen? En sta je al te popelen om bij ons te solliciteren? Mooi. Nu nog even wat wij van jóu nodig hebben:

Vereisten

Als Full Stack Developer… 

 • Vind je het natuurlijk fantastisch om in een informeel bedrijf met korte lijntjes aan de slag te gaan en kan je niet wachten om je ambities los te laten op onze software
 • Heb je ongeveer kennis en ervaring in full stack development 
 • Zou je met je ogen dicht nog HTML en CSS kunnen schrijven en ben je bekend met Symfony en frameworks als VueJS of vergelijkbaar
 • Heb je een sterk analytisch inzicht bij complexe problemen, ben je resultaatgericht en kan je gedisciplineerd en gedetailleerd werken
 • Deel je jouw kennis met je collega’s en werk je graag samen om doelen te behalen
 • Is het no problem om in het Engels te communiceren met onze internationale collega’s
 • Is het een fijn extraatje als je al ervaring hebt in de retail. Dan weet jij namelijk precies wat onze gebruikers in de praktijk nodig hebben.

Solliciteer nu! Enthousiast? Stuur ons dan zo snel mogelijk jouw CV en motivatie. We maken graag kennis met je en wie weet ontwikkel jij binnenkort mee aan onze software. Nog inhoudelijke vragen over de vacature? Onze recruiter beantwoordt met plezier je vragen. 


Liever wat meer achtergrondinfo? 


Jouw nieuwe collega Marcel vertelt: “Elke ochtend bespreken we de voortgang en waar je tegenaan loopt. Daarna kan je aan de slag met jouw gekozen item. Klaar? Dan reviewt een collega jouw code in Github, net als jij ook voor jouw collega’s gaat doen. De code wordt getest - automatisch en handmatig - en met die feedback ga je weer aan de slag. Elke release gaat langs drie testers om de kwaliteit te waarborgen. We hebben een klein team, dus bij vragen kan je meestal gelijk verder. We werken bijvoorbeeld ook veel met hangouts en teammeetings via Skype. We werken met sprints van twee weken, waaruit iedereen een story kiest om aan te werken. Na zo’n sprint delen we ons resultaat met belanghebbenden en kunnen ze vragen stellen. Als we met zijn allen de sprint op tijd hebben gehaald, is er ’s middags Coding Friday: je mag werken aan iets wat jij zelf toe zou willen voegen aan onze applicatie!”

Wie wij zijn: Retail Solutions  Een Leusdens familiebedrijf met oorsprong en achtergrond in de retail. Een software oplossing die op de werkvloer geboren is uit noodzaak. Jarenlange ervaring in de retail maakt ons pakket onderscheidend en zorgt dat wij echt aansluiting hebben met onze klanten. Geen loze praatjes, maar resultaat. Dat doen wij op een transparante, no-nonsense wijze. Dat dragen onze mensen uit: succesvol, want de grootste retailers zoals Jumbo, Coop en Albert Heijn werken met onze oplossingen voor personeelsplanning. Ons nieuwe kantoor  - naast de supermarkt waar het allemaal begon – verbindt ons nog dagelijks met de markt. In een klein dynamisch team werken we hard en vol ambitie aan groei. Daar staat nog een leeg state-of-the-art sta-bureau voor jou vrij! (zitten mag ook).