Backend developer

Omschrijving

Laat jij je programmeercapaciteiten graag los op de mooiste personeelsmanagement applicatie op de markt, PMT? Is het een kick voor je als 100.000+ supermarktmedewerkers straks met jouw software hun roosters, beschikbaarheid en verlof kunnen inzien en aangeven? Werk je graag in een klein dynamisch team aan mooie software? Dan is dit misschien wel jóuw kans!

 

Wat ga je doen als Backend Developer

Jij ontwerpt en programmeert op het bestaande software-architectuur technisch platform Symfony. Daarbij zorg je voor goede kwaliteit van de code, leesbaarheid, veiligheid en performance.

Jij:

 • Programmeert, test en implementeert nieuwe features op ons pakket PMT;
 • Adviseert je projectteam over nieuwe technieken en mogelijke uitdagingen; 
 • Lost waar nodig problemen op, test en documenteert wijzigingen; 
 • Werkt samen met je collega developers, functioneel ontwerpers en andere specialisten. 

Wie wij zijn: Retail Solutions 

Een Leusdens familiebedrijf met oorsprong en achtergrond in de retail. Een software oplossing die op de werkvloer geboren is uit noodzaak. Jarenlange ervaring in de retail maakt ons pakket onderscheidend en zorgt dat wij echt aansluiting hebben met onze klanten. Geen loze praatjes, maar resultaat. Dat doen wij op een transparante, no-nonsense wijze. Dat dragen onze mensen uit: succesvol, want de grootste retailers zoals Jumbo, Coop en Albert Heijn werken met onze oplossingen voor personeelsplanning. Ons nieuwe kantoor  - naast de supermarkt waar het allemaal begon – verbindt ons nog dagelijks met de markt. In een klein dynamisch team werken we hard en vol ambitie aan groei. Daar staat nog een leeg state-of-the-art sta-bureau voor jou vrij! (zitten mag ook).

Vereisten

Wat wij van jou als Backend Developer verwachten
Collega Marcel licht toe: "Elke ochtend houden we een Daily Stand up bij een videoscherm. Hierbij wordt besproken wat de voortgang is en waar je tegenaan loopt. Na de stand up kun je verder met de stories die je uit de sprint hebt gekozen. Als je een story hebt ontwikkeld volgens de acceptatie criteria zal een collega een code review uitvoeren in Github - wat je zelf natuurlijk ook gaat doen. Je code zal worden getest - automatisch en handmatig, waarbij bevindingen gelijk bij je terecht komen. Drie toegewijde testers borgen de kwaliteit van onze releases. In onze organisatie is iedereen dichtbij, dus bij vragen kun je meestal gelijk verder. Tussendoor communiceer je veelal via hangouts, maar neemt ook deel aan team meetings via Skype. 


Elke sprint, die twee weken duurt, sluiten we af met een review, waarbij belanghebbenden komen kijken wat voor moois we gemaakt hebben. Hierbij kunnen natuurlijk kleine wensen naar voren komen, en waarbij je vragen kunt stellen, maar ook beantwoorden. Hebben we de sprint gehaald dan kan de vrijdagmiddag worden gebruikt als Coding Friday: werk aan wat jij zelf zou willen toevoegen aan onze applicatie!"

 

Als zo’n informeel bedrijf met korte lijnen je aanspreekt en je daar je ambities wel in kwijt kan, zouden wij graag van jou zien:

 • Je hebt kennis en ervaring met programmeren;
 • Je bent bekend met Symfony;
 • Je bent analytisch vaardig als het om complexe problemen gaat, resultaatgericht en weet goed gedisciplineerd en getailleerd te werken;
 • Samenwerken gaat je goed af - met je collega's deel je kennis en samen behaal je je doelen;
 • Je bent vaardig in Engels, want wij werken ook met internationale collega's.

Wat wij jou als Backend Developer bieden 

Denk je dat we matchen? En sta je al te popelen om bij ons te solliciteren? Mooi. Eerst nog even de arbeidsvoorwaarden die je bij ons kan verwachten:

 • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Collega’s met humor en grenzeloze ambitie;
 • Een marktconform salaris volgens ICK CAO (schaal afhankelijk van ervaring en opleiding);
 • Een nieuw kantoor in winkelcentrum Leusden met fijne (sta, hang en zit-) werkplekken, elke dag verse lunch en gratis parkeermogelijkheden; 
 • 25 vakantiedagen.

Enthousiast? We maken graag kennis met je en wie weet ontwikkel jij binnenkort mee aan onze software. Stuur ons dan zo snel mogelijk jouw CV en motivatie. Nog inhoudelijke vragen over de vacature? Onze recruiter Laura beantwoordt met plezier je vragen. 

Bel of WhatsApp 06 - 11 62 87 34.